Massage by Simon

Toeval bestaat niet


Vrienden vroegen steeds vaker of ik ze even wilde masseren. Dat deed ik met veel plezier, maar ik vroeg: "Jullie gaan toch naar een masseur"? "Ja" zeiden ze, "maar jij doet het veel beter!" en daarmee was het idee geboren, want toeval bestaat niet!

No-nonsense mentaliteit, geen vragen over erotiek of info over massages, want iedereen weet hoe goed een massage voor je is ;)In het centrum van Gorinchem geef ik ontspannings- en sportmassages op een luxe massagetafel, met een lekkere verwarmde olie naar keuze, een relaxt muziekje op de achtergrond en gratis behandeling met de Theragun als je dat wil of indien nodig behandel ik met een pijnloze en veilige laser spieren en gewrichten, het neemt pijn en zwelling weg, ook bij artritis (chronische gewrichtsreuma) en geneest zelfs o.a. slijmbeursontsteking, tennisarm en hielspoor, echt uniek! 

Een uur kost slechts €55 en anderhalf uur €75.

Ik masseer van maandag t/m vrijdag van 10 tot 19 uur en op zaterdag en zondag van 11 tot 16 uur. Bel, sms, app of mail voor een afspraak of meer info en hopelijk tot snel!06-23978164

simonvandermeijden@gmail.com

Kvknr. 83759476


Bij annuleren de helft betalen
E-mailen
Bellen